Part Systems
- Uppkopplade smarta fastigheter med Sensact

Framtidssäkra dina fastigheter med Sensact portal, app och enheter för uppkopplade smarta bostäder och hotell

Styr och övervaka bostäder med Sensacts digitala fastighetssystem

Part Systems erbjuder smarta digitala systemlösningar till fastighetsskötare och boende i flerbostadshus och hotell.

Sensact smart-hem system är specialanpassat för flerbostadshus, hotell och fastigheter med liknande behov som ger fastighetsskötare och boende möjlighet att styra och övervaka alla ingående funktioner på distans eller lokalt.

För att få ut det bästa ur ett uppkopplat fastighetssystem behövs en uppkopplad mjukvaruplattform där all data samlas in och som är lättillgänglig för de som har behörighet att ta del av data eller behöver kunna styra systemfunktioner på distans.

Part Systems har därför utvecklat mjukvaruplattformen Sensact portal som är till för att underlätta skötsel och underhålla fastigheterna. De boende har tillgång till Sensact app där de får en komplett överblick av sin bostad, kan styra funktioner, få larm om man glömt kranen på eller ha koll på sin energiförbrukning med mera. Allt detta direkt i appen via Sensact uppkopplade enheter.

Produktbilder

Funktioner som underlättar för dig som Fastighetsskötare

Styrning

Som fastighetsägare kan du smidigt ställa in larmnivåer, börvärden för temperaturer och inställningar för ventilation. 

Monitorering

Rökutveckling eller vattenläckage kan spåras snabbt via uppkopplade enheter. Digitala låssystem löser problem med borttappade nycklar.

Inomhusklimat

Boenden/hotellgäster kan reglera värme och ventilation i bostaden även när de inte är hemma och genom detta styra sin förbrukning.

Vi skapar ert digitala system för fastigheter och hotell

Frågor?
Hör av dig så berättar jag mer.

Rulla till toppen