Sensact app - Ger dina boenden kontroll över sitt hem

Erbjud dina boenden full kontroll över sitt hem, oavsett var de befinner sig. Hyresgästerna kan öppna porten till lägenhetshuset, styra sin egen förbrukning, schemalägga temperaturer, få larm om vattenläckage och mycket mer.

Erbjud dina boenden möjlighet att styra sina hem

Erbjud dina boenden full kontroll över sitt hem, oavsett var de befinner sig. Att ha en välanpassad automatiserad reglering av inomhusklimatet ger stora besparingsmöjligheter utan att ge avkall på komforten. 

Hyresgästerna kan styra sin egen förbrukning och kostnad genom att till exempel schemalägga eller sänka temperaturer och belysning. En uppkopplad termostat möjliggör styrning av inomhusklimatet. Vattenläckage kan upptäckas direkt med hjälp av installerade sensorer och vi erbjuder en digital låssystemlösning löser problem med borttappade nycklar och otillåten kopiering.

Några funktioner i appen

✓    Digitalt portöppningssystem

✓    Hantera eller visa inomhusklimat (temperatur, luftkvalitet  och luftfuktighet)

    Energimätning (el, kall/varmvatten, värme)

✓    Styra eller schemalägga värme/kyla, ventilation

✓    Styra belysning

✓    Styra billaddning

    Larm om vattenläckage, rökdetektering, dörr- eller fönsteröppning

   Hemma/borta-läge

Datainsamling, larm och felsökning

All data från fastigheten samlas in och lagras i Sensact Portal. När det uppstår olikheter i uppmätta värden i jämförelse med inställda värden så aktiveras larm till fastighetsskötare automatiskt.

Fastighetsskötaren får omedelbart en klar bild av vad som uppstått och kan se om problemet gäller en enskild lägenhet eller om det är ett centralt problem och kan då snabbt vita rätt åtgärder.

Fastigheterna installeras med sensorer. Dessa har ställbara gränsvärden som kan justeras via med Sensact Portal. Det kan tex. vara så att inomhus temperaturen som ingår i hyran är 21grader, men att en boende som önskar 23 grader inomhus kan få det mot ett tillägg på hyran. 

Det går att ställa in övre och nedre larmgränser. Till exempel, om temperaturen understiger 15 grader längre tid än 3 timmar larmas fastighetsförvaltningen. Fastighetsskötaren kan se om helheten visar på låga temperaturer enbart i aktuellt rum/lägenhet/våning eller en större del av fastigheten.

Smart automatiserad reglering ger stora besparingsmöjligheter

Rulla till toppen